Infants de l’escola Guillem de Montrodon observen i experimenten als horts d’Osonament

Els horts d’Osonament es van omplir el passat divendres d’infants de l’escola Guillem de Montrodon. La iniciativa provenia de la pròpia escola: volien visitar els horts amb l’objectiu de seguir els continguts de descoberta de l’entorn relacionats amb l’observació i experimentació de l’hort i les seves eines.

D’aquesta manera, cinc grups d’infants de P3 i P4 van seguir les explicacions del responsable dels horts i d’un dels joves atesos a Osonament, que va participar en aquesta activitat mostrant les diferents eines de l’hort als nens i nenes, en el marc de les accions de participació social del Programa Singulars que fem adreçats als joves.

No és la primera vegada que alumnat d’aquesta escola, que està situada molt a prop de la seu central de l’entitat, realitza activitats a Osonament. De fet, tenim un conveni signat per fomentar la realització i col·laboració en activitats que fomentin la reinserció comunitària de les persones amb problemes de salut mental i la sensibilització, promoció i coneixement de la salut mental als alumnes de l’escola.

Comparteix aquesta publicació: