Qui som

Osonament

A OSONAMENT atenem a persones majors de 16 anys amb problemes de salut mental i addiccions per ajudar-les a recuperar la seva funcionalitat i el seu projecte de vida. Ho fem a través de serveis integrats sanitaris, socials i d’inserció laboral, partint d’un model d’atenció centrada en la persona.

Vam néixer l’any 1978 com a Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, i al llarg dels anys, hem anat posant en marxa i consolidant tota la cartera de serveis comunitaris d’atenció a la salut mental i a les addiccions de la comarca d’Osona: serveis de rehabilitació, d’inserció sociolaboral, d’habitatge i d’oci. Actualment, oferim aquests serveis de forma integrada sota la marca OSONAMENT. 

Osonament també integrem la Fundació Areté, entitat jurídica creada el 2006, que compta amb un Centre Especial de Treball i la Empresa d’Inserció Socio-Laboral Areté.

Entenem la salut de les persones com una suma de benestar emocional i físic en harmonia amb el medi ambient. Per això, integrem la sostenibilitat de manera global i transversal en tots els nostres serveis i activitats amb el propòsit de generar un impacte ambiental positiu cap a les persones i el territori.

 

 

historia
dades_destacades
equip
treball_colaboratiu
ledifici