Tel. 93 889 50 59 · C/e: osonament@osonament.cat · CONTACTA · INTRANET - WEBMAIL

social

Qui som

Osonament

A OSONAMENT atenem a persones majors de 16 anys amb problemes de salut mental i addiccions per ajudar-les a recuperar la seva funcionalitat i el seu projecte de vida. Ho fem a través de serveis integrats sanitaris, socials i d’inserció laboral, partint d’un model d’atenció centrada en la persona.

Vam néixer l’any 1978 com a Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, i al llarg dels anys, hem anat posant en marxa i consolidant tota la cartera de serveis comunitaris d’atenció a la salut mental i a les addiccions de la comarca d’Osona: serveis de rehabilitació, d’inserció sociolaboral, d’habitatge i d’oci. Actualment, oferim aquests serveis de forma integrada sota la marca OSONAMENT. Des dels inicis, també tenim una àrea de Logopèdia.

Osonament també integrem la Fundació Areté, entitat jurídica creada el 2006 amb l’objectiu d’obrir el Centre Especial de Treball Areté, un recurs més de la cartera de serveis d’Osonament,

Entenem la salut de les persones com una suma de benestar emocional i físic en harmonia amb el medi ambient. Per això, integrem la sostenibilitat de manera global i transversal en tots els nostres serveis i activitats amb el propòsit de generar un impacte ambiental positiu cap a les persones i el territori.

 

 

historia
dades_destacades
equip
treball_colaboratiu
ledifici

top 3 position
Carrer Josep Maria Selva, 2, Vic. Tel. 93 889 50 59 / C/e osonament@osonament.cat