SERVEIS A PERSONES

MODEL INTEGRAT D’ATENCIÓ COMUNITÀRIA

Amb  la posada en funcionament del nou edifici, consolidem el model d’atenció integrada. Atenem sota un mateix sostre tant les addiccions com la salut mental i ho fem des de tres àmbits (social, sanitari i laboral) seguint el Pla Integral d’atenció a les persones amb trastorns mentals i addiccions de la Generalitat de Catalunya.

Potenciem l’atenció centrada en la persona, contemplant-la com a agent activa del propi canvi. El nostre treball es basa en un model d’atenció per processos compartit amb altres agents socials i sanitaris implicats en el territori.

La persona és atesa en la seva globalitat, evitant que hagi d’anar peregrinant per diferents serveis i professionals  A més, per la ubicació estratègica del nou equipament, potenciem el continnum assistencial amb l’atenció sanitària a la salut mental realitzada al Consorci Hospitalari de Vic (CHV).

Osonament i el CHV són les dues úniques entitats proveïdores de serveis de salut mental i addiccions  a la comarca d’Osona. Osonament en la vessant comunitària i el CHV en la vessant assistencial.

rehabilitaciocomunitarialaboralhabitatge

logopediarespir