Arriben les primeres jornades juvenils de Cultura i Salut Mental “Rovell de Foc”

Les jornades de Rovell de Foc són una experiència que s’ofereix des del col·lectiu de La Clota de Vic, en el marc del programa Ocell de Foc Osona Berguedà, per repensar el malestar des del col·lectiu jove, donant visibilitat a les experiències en primera persona i per sensibilitzar sobre el potencial sanador que té l’expressió artística per travessar aquestes experiències.

Les jornades es portaran a terme el cap de setmana 18 i 19 de novembre a l’espai del Refugi a la Guixa. Els dos dies de Rovell de Foc giraran al voltant de 6 espais més o menys simultanis d’activitat. Cada espai representa una disciplina cultural pensada per a ser compartida: xerrades, tallers, cinema, cuina i espectacles.

D’aquesta manera, els convidats a dinamitzar aquests espais ens oferiran tant lectures al voltant de les qüestions que com a joves ens generen malestar, com certs constructes socials, supòsits discriminatoris, la precarietat laboral, la medicalització o la patologia… així com estratègies de regulació des de l’expressió artística.

Al llarg de les jornades hi haurà espais per estar-s’hi, servei de dinar cuinat a càrrec de col·lectius joves, així com activitats al llarg de les jornades per fer del Refugi un espai habitable i compartit.

INSCRIPCIONS FINS EL 16 DE NOVEMBRE: ROVELL DE FOC – ACVIC Centre d’Arts Contemporànies