Quaranta persones en llista d’espera per accedir a un recurs d’habitatge

La necessitat d’ampliar places d’habitatge per fer front a la llista d’espera de persones que necessiten accedir a un dels recursos existents, és una de les peticions que l’equip d’Osonament va traslladar al conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, en la seva visita a la Llar Residència de salut mental Manlleu. Actualment, la llista d’espera és de 40 persones.

La visita va tenir lloc el passat dijous 2 de novembre. L’acompanyava l’alcalde de Manlleu, Arnau Rovira; els regidors del consistori manlleuenc, Antoni Poyato, Núria Roura i Josep Madrid; i la delegada del govern a la Catalunya Central, Montse Barniol. Per part d’Osonament, hi van assistir el president del patronat, Gerard Sancho; la gerent, Mercè Generó i la directora de la Llar Residència, Cristina Cernadas. Campuzano va poder saludar als residents i professionals de la Llar Residència, que li van compartit el seu dia a dia.

El conseller va posar en valor la tasca d’Osonament, declarant que és una “entitat especialitzada i arrelada al territori” i “un referent de la salut mental a nivell de país”.

Vegeu la notícia de la visita a El 9 TV (9′ 57”)

https://el9nou.cat/video/el-9-informatiu-02-11-23/