Visita d’alumnes de CAFE de la UVIC a Osonament

Dimarts 10 de maig, els alumnes de quart curs de CAFE (el grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) de la UVic-UCC que estan realitzant l’assignatura d’activitat física amb persones amb discapacitat i/o salut mental van visitar Osonament.

L’objectiu de la visita va ser conèixer el funcionament general d’una entitat com la nostra i conèixer com treballa el professional educador físic en l’àmbit de la salut mental.

Mariona Caro, educadora física esportiva, i Judith Martínez, van explicar als alumnes la tasca que porten a terme a Osonament en l’àmbit de l’activitat física per a persones amb trastorn mental i/o addicions.

També es va fer una sessió de treball per reflexionar i aportar idees de com realitzar una sessió d’activitat física amb persones amb problemàtiques relacionades amb la salut mental.

Osonament és l’únic servei de salut mental de Catalunya que compta amb la figura de la persona professional de CAFE al seu equip des de fa 6 anys. En aquest sentit, treballem per promoure el reconeixement de les persones professionals de CAFE en els Serveis de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental.