Tornem a celebrar la festa de la primavera amb els infants de l’Escola Els Picarols i Colors de Manlleu

La Llar Residència de Manlleu va acollir el passat dimecres la tradicional Festa de la primavera amb les  dues escoles bressol públiques de Manlleu: Escola Els Picarols i Escola Colors. Després dels anys de restriccions provocades per la pandèmia, estem contents d’haver reprès aquesta trobada, que permet als infants d’aquestes escoles conèixer l’equipament i nous entorns diferents als habituals. Les persones residents van organitzar una cantada i circuits de jocs al jardí per als infants, que van gaudir de valent.

Es tracta d’una trobada matinal intergeneracional, festiva, alegre, lúdica i educativa que vam iniciar el 2014 per afavorir la participació comunitària dels residents de la llar i lluitar contra l’estigma desenvolupant activitats amb els més petits.

La Llar Residència de Manlleu té entre els seus principals objectius la integració i participació dels residents a la comunitat. Per aquest motiu, l’equip de professionals del centre es coordina amb diferents entitats de Manlleu per propiciar que les persones siguin agents actius en el seu entorn més proper.