Toni López, vinculat a Osonament, guanya el Concurs Volart centrat en l’Art Postal

El primer guardó del #ConcursVolart, que organitza l’entitat de salut mental CFP Maresme i que en aquesta edició es centrava en l’Art Postal, ha estat per en Toni López, vinculat als serveis d’Osonament. Els participants van crear una postal, que combinava text i il·lustració, amb un missatge entorn el lema “Dibuixem el futur”. Ara, les postals seleccionades, s’enviaran a la Unitat Terapèutica educativa Els Til·lers, que treballa amb joves. D’aquesta manera, tant la postal creada per en Toni com per la resta de participants, tindran destinatari! L’objectiu és iniciar un vincle entre els participants i els destinataris.

Postal guanyadora, de Toni López

“Contemplem tots plegats un futur sense guerres ni violència”. Aquest és el missatge de la postal premiada. Segons explica en Toni, si pensem en el futur, “hem de poder imaginar un món de colors sense guerres”. Per això el dibuix és “optimista i amb molts colors vius, volia transmetre esperança”.

El Concurs Volart té com a finalitat potenciar l’art en una doble vessant, plàstica i escrita, com una via d’expressió subjectiva, alhora que promou la solidaritat i sinèrgies entre entitats, col·lectius i persones dins la comunitat. L’acte es va celebrar divendres a Mataró en el marc de la jornada Joves i salut mental.

Toni López recollint el guardó, divendres a Mataró