La doctoranda d’Osonament, Mariona Caro, a la final del concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”

L’educadora física d’Osonament, Mariona Caro, obté el premi a la millor comunicació de tesi a la UVic-UCC i representarà aquesta universitat a la final catalana del concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”. Caro va concursar el passat 17 de maig juntament amb 9 candidats i candidates més i va guanyar el premi del jurat. A banda d’un premi en metàl·lic, passa a ser la candidata de la UVic-UCC a la final del concurs, que es farà el 27 de juny i on hi hauran concursants d’altres universitats catalanes.

El concurs està organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), juntament amb dotze universitats catalanes i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Fundació “la Caixa”.

L’objectiu és plantejar als estudiants de doctorat, de qualsevol disciplina científica, el repte d’explicar la seva recerca durant un temps màxim de 4 minuts amb un llenguatge senzill i fàcilment comprensible, per a un públic general.

La tesi de Mariona Caro avalua l’eficàcia de la pràctica d’activitat física vigorosa diària en persones amb problemes de salut mental, un programa que està desenvolupant a Osonament amb el Grup de Recerca en Esport i Activitat Física (GREAF) de la UVic-UCC.