Sessió de Ritmes en companyia amb el músic percussionista Marc Casas

En el marc del programa Ritmes en companyia, dilluns vam tenir el privilegi de compartir la sessió amb el músic percussionista Marc Casas, professor de l’Escola de Música i Conservatori de Vic. Un dels objectius d’aquest programa, que impulsa Apropa Cultura en col·laboració a Osona amb l’Atlàntida de Vic i l’Escola de Música, és promoure l’intercanvi i generar  espais que permetin compartir i que tinguin un efecte en la comunitat i que permetin vincular les persones que participen en els tallers amb músics professionals.  Així, les persones ateses a Osonament, van poder conèixer de primera mà les vivències de Casas entorn la música.

El músic de Malla va posar molt èmfasi en com la música és una vivència molt personal. També va explicar, de manera didàctica i entenedora, els diferents instruments de percussió que existeixen i quines són les tècniques més utilitzades.

Osonament és un dels centres de salut mental de Catalunya que s’ha sumat al programa “Ritmes en companyia. Es tracta de set sessions de musicoteràpia que volen ser espais expressius i de connexió amb la música, com a element essencial i beneficiós per la salut mental. Les sessions van a càrrec del psicòleg i musicoterapeuta Raül Hernández Hernández.

Més informació sobre el programa:

https://www.apropacultura.cat/ca/ritmes-companyia