Reprenem els tallers presencials de cuina i alimentació saludable

Després d’uns mesos d’aturada per prevenció a causa de la pandèmia de la Covid19, aquesta setmana hem reprès els tallers presencials de cuina saludable. Es fan sessions quatre dies a la setmana, tant a la seu de Vic com a l’espai Estivill Camps de Torelló.

Els tallers es fan en el marc del programa que integra alimentació i activitat física i els coordina la dietista-nutricionista d’Osonament Mireia Vilamala.

Els objectius són adquirir hàbits alimentaris saludables i potenciar l’autonomia a la cuina; afavorir la presa de decisions alimentàries saludables; conèixer i aprendre diferents tècniques culinàries i a planificar i elaborar un menú equilibrat  (per això, abans dels taller, també es planifica la compra i es va amb el grup a comprar); minimitzar riscos a la cuina i millorar hàbits d’ordre, higiene personal i manipulació d’aliments.

A banda d’aquests tallers, també es fan seguiments individuals de les persones que participen del programa i altres activitats grupals. 


Comparteix aquesta publicació: