Renovem el conveni amb Justícia per continuar proporcionant activitats per a l’execució de TBC

El Departament de Justícia i Osonament hem renovat, per quatre anys, el conveni que ens permet continuar proporcionant activitats d’utilitat pública i interès social adequades per a l’execució de la pena de treballs en benefici de la comunitat.

Els Treballs en Benefici a la Comunitat (TBC) són mesures judicials que s’apliquen a persones majors de 18 anys que han comès infraccions de poca gravetat penal.

Des de l’entitat acollim dues modalitats de TBC’s: amb contingut terapèutic i normalitzats. En els primers es fa el seguiment d’un pla de treball establert pel professional de referència i està adreçat a aquelles persones proposades per al compliment d’un tractament en algun dels recursos de salut mental i addiccions de l’entitat. En la modalitat de TBC normalitzats, les persones col·laboren donant suport en activitats o gestions de l’entitat sense contingut terapèutic, com per exemple, suport a manteniment i suport a jardineria

Entre el 2019 i el 2020 un total de 20 persones han participat en el programa de Mesures Penals Alternatives d’Osonament: 18 de tractament i 2 normalitzats.

Coneix l’experiència de l’Epi:

TBC a Osonament: L’experiència de l’Epi – Osonament

Comparteix aquesta publicació: