Osonament se suma al Dia Mundial de la Higiene de Mans

Osonament participa activament en el Dia Mundial de la Higiene de Mans, que se celebra avui 5 de maig, difonent consells sobre la importància del rentat de mans de forma interna i externa.

La campanya mundial “Salveu vides: renteu-vos les mans”, que es va posar en marxa el 2009, té com a objectiu mantenir la promoció, la visibilitat i la sostenibilitat mundials de la higiene de mans en l’atenció sanitària i unir les persones en suport de la millora de la higiene de mans a tot el món.

La pandèmia de la COVID-19 ha permès visibilitzar i estendre la pràctica de la higiene de mans com una de les mesures més eficaces en el control i prevenció de les infeccions. Però cal anar fent recordatoris perquè aquesta pràctica es mantingui en el temps i es prioritzi en tots els centres assistencials, sanitaris i socials, com a objectiu fonamental de la qualitat en l’atenció diària.

A Osonament, el grup de treball de seguretat del pacient, vetlla perquè els principals riscos relacionats amb la seguretat durant l’atenció a les persones ateses siguin els mínims possibles, aplicant les mesures preventives necessàries. El grup revisa periòdicament el Protocol de Seguretat del Pacient, implementant més accions, algunes de les quals, en relació a la higiene de mans.

Comparteix aquesta publicació: