Osonament es bolca amb la Marató

Osonament ha organitzat diferents activitats i campanyes per recollir fons per la Marató de TV3, que aquest 2021 es dedica a la salut mental. Algunes d’elles encara estan en marxa i hi podeu col·laborar!

  • ESPECTACLE Jo bé i tu? al Teatre Cirvianum de Torelló: Reestrena de l’espectacle dirigit pel músic Arnau Tordera i que té com a protagonistes a persones ateses als serveis de salut mental. Us deixem el vídeo de l’espectacle al Cirvianum i també el de l’estrena de l’espectacle a Vic (2019)

VÍDEO TORELLÓ

VÍDEO ESTRENA 2019 A VIC

  • CAMPAMYA AMB VIC COMERÇ I JOVES: Campanya amb Vic Comerç a través de la venda de bosses de cotó dissenyades pel grup de joves. Amb el lema “Tu decideixes amb quins ulls em mires! Respecte.” Podeu comprar-ne a la recepció de la seu central d’Osonament o a les botigues que trobareu a l’enllaç:

RESPECTE! SALUT MENTAL – Osonament

  • PANERA SOLIDÀRIA organitzada per persones ateses a Osonament: Per quart any consecutiu, un grup de persones ateses a Osonament s’ha proposat fer la seva aportació a la Marató de TV3. Per això, han fet el sorteig d’una panera solidària. Tots els guanys recaptats de les lluminetes es destinaran íntegrament a la causa de la Marató.

  • ACTIVITATS DE LA LLAR RESIDÈNCIA DE MANLLEU: A la Llar Residència de Manlleu hi haurà un avituallament d’aigua per la caminada que organitza l’Associació de Mares i Pares de Manlleu. Es farà entrega de punts de llibre confeccionats per les persones residents i de díptics informatius d’Osonament. Els residents també participaran amb les altres activitats organitzades al llarg del matí a la capital del Ter.

  • TALLER D’ARTTERÀPIA AL CLUB TENNIS VIC:

El Club Tennis Vic, amb col·laboració d’Osonament, organitza un taller d’artteràpia obert a tota la ciutadania. Es portarà a terme el dilluns 20 de desembre de 19 a 21h.

  • VISITA A LA CASA DE PAGÈS EL SOLER DE N’HUG
  • El Soler de n’Hug de Prats de Lluçanès va obrir les seves portes a un grup de persones ateses a Osonament amb motiu de La Marató de TV3. El grup va conèixer els animals i l’activitat que es fa a la masia i va viure el naixement d’un xai en directe! La visita es va fer el passat 21 de desembre.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA