Col·laborant en la formació de nous professionals

La Júlia Òdena, la Mariona Caro, la Maria Vergés i l’Aina Pujadas són quatre de les sis alumnes que en aquests moments estan realitzant les seves pràctiques a diferents recursos d’Osonament, de les especialitzats de Psicologia, CAFE, Màster en drogodependències i Educació Social, respectivament. Tres d’aquestes especialitats les realitzen a la UVic-UCC, mentre que el màster el cursa a la Universitat de Barcelona (UB).

Osonament ha tingut alumnat de pràctiques de manera ininterrompuda durant gairebé 30 anys amb l’objectiu de col·laborar en la formació de nous professionals. En tot aquest temps, s’han realitzat convenis de col·laboració amb la majoria d’universitats catalanes, instituts de la comarca, ens locals i centres de formació. 

El 2020, malgrat la situació provocada per la pandèmia i que de març a juny es van haver d’aturar les pràctiques, Osonament va acollir 14 alumnes, 8 especialitats i gairebé 2.000 hores de formació. També es van acollir noves modalitats, com les pràctiques del grau de medicina i es van començar a implementar més accions virtuals o a distància, adaptant-nos als nous models de formació.

Comparteix aquesta publicació: