La jugadora del FC Barcelona Bruna Vilamala regala una samarreta signada a Osonament

La jugadora del FC Barcelona, Bruna Vilamala, ha fet el lliurament avui d’una samarreta signada a Osonament. Es tracta de la samarreta de la temporada 2020-2021, en què l’equip femení blaugrana va guanyar el triplet amb la Lliga, la Chamipons League i la Copa de la Reina. La jugadora de Borgonyà ha mantingut una xerrada molt amena amb l’equip de futbol d’Osonament, format per persones ateses a l’entitat, les quals li han fet preguntes sobre el club, la seva trajectòria, les seves vivències personals, la lesió de la qual s’està recuperant…

Vilamala, que fa uns dies va rebre el premi a jugadora amb més projecció a la Gala de les Estrelles del futbol català, ha afirmat que per ella “és un somni pertànyer al millor equip del món i poder aprendre al costat de futbolistes de primer nivell”. També ha explicat que quan Nike va proposar a les jugadores del FC Barcelona aquesta iniciativa solidària de poder regalar una samarreta signada, va pensar de seguida amb Osonament. “El meu tiet va ser tractat aquí i sabem que es fa molt bona feina. A més, coneixent l’equip de futbol del centre, no vaig dubtar ni un moment”. També ha enviat un missatge a totes les persones vinculades a l’entitat: “Gaudiu d’aquestes instal·lacions i del què Osonament us pugui donar. Jo ho he tocat de prop i sé que tot el què us puguin donar serà bo i serà el millor que tenen. El reconeixement d’avui va per l’equip de futbol però evidentment també per tota la gent que forma part d’Osonament.

Des de fa uns anys, Osonament compta amb un equip que participa a la Lliga de Centres de Dia i Serveis de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental a la Província de Barcelona. Actualment, forma part de la Fundació UE Vic. Vilamala ja havia participat i donat suport en algun dels tornejos organitzats per l’entitat i, en aquesta ocasió, també ha pensat en Osonament per fer el lliurament d’aquest obsequi tan especial.

VEGEU LA NOTÍCIA A EL9TV