La final de la Lliga de Futbol sala al camp de l’OAR aplega 250 participants

El passat divendres es va celebrar al camp de l’OAR Vic la XXI Final de la Lliga de Futbol Sala de Centres de Dia i Serveis de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental de la província de Barcelona amb la participació de 250 persones. La jornada va ser organitzada per Osonament i va acollir els centres de Terrassa, Cerdanyola, Sant Boi, Santa Coloma, AREP, Cornellà, 3Turons, Numància i Manresa.

Es va fer el torneig de futbol 7 dinamitzat per l’associació EVAL (esport amb valors), una Masterclass de Ioga duta a terme una professional d’Osonament, una activitat dirigida amb suport musical amb la col·laboració de l’ETB Vic, jocs de taula i torneig de petanca amb el suport del Club Social “El Pedrís” i Estivill Camps” d’Osonament.

El torneig de futbol va estar format per 8 equips (blanc, verd, blau, vermell, groc, taronja, rosa i lila) en els quals hi havia integrants de tots els centres participants a la lliga 2018-2019. Es van barrejar usuaris i professionals de tots els centres, amb un total de 130 jugadors i jugadores.

Al finalitzar el torneig va tenir lloc el lliurament dels trofeusa càrrec de la futbolista osonenca de la Selecció Espanyola Bruna Vilamala.

Quant a la classificació de la Lliga de Futbol Sala, Osonament ha quedat en tercer lloc, per darrera del Santa Coloma i el Cerdanyola.

Durant la jornada també es va fer entrega de trofeu al jugador més esportiu de la temporada per cadascun dels equips participants. Els trofeus van ser confeccionats per Areté. Francesc Arroyo va ser el jugador d’Osonament que va recollir el trofeu. També es va fer el lliurament d’una medalla a l’equip guanyador del torneig de futbol 7: l’equip verd.

Per tancar la jornada es va celebrar un dinar popular amb tots els participants, voluntaris i professionals presents. Tret dels 10 minuts de tempesta que ens van obligar a fer un kit-kat, la jornada va ser tot un èxit. Els participants van poder gaudir de molt d’esport, bon ambient, companyerisme, respecte i rivalitat, però sobretot molts riures i moltes ganes de passar-ho bé.

 

Agraïments als col·laboradors:

– OAR: instal·lacions

– EVAL: dinamitzadors i supervisors del torneig de futbol 7.

– Diputació de Barcelona: trofeus i medalles

– ETB: Activitat dirigida en suport musical

– Esclat/Bon Preu i Casa Tió: Pícnic

– Osonament: organització