La setmana passada vam iniciar un monogràfic d’alimentació saludable i cuina, amb tallers i activitats d’educació alimentària adreçats a persones ateses a Osonament. Algunes de les activitats es realitzen conjuntament amb altres centres i espais de la comunitat. El divendres dia 18 d’octubre es va fer una activitat conjunta amb l’alumnat del grau de Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC, on es va discutir sobre l’estructura de l’àpat i la mida de les racions de consum. Pròximament, es farà una visita a la cooperativa Sambucus per a conèixer el projecte de les infusions. Altres activitats que estan previstes són un taller conjunt amb l’alumnat de l’Escola d’Hostaleria de Tona i una visita als horts urbans municipals de Vic a l’espai ambiental de les Casasses. Les sessions del monogràfic les condueix la dietista-nutricionista d’Osonament, Mireia Vilamala, i s’emmarquen en el Programa Cuidem-nos d’Osonament, amb tres línies d’intervenció: alimentació saludable, activitat i exercici físic i benestar emocional.