Dues fotografies del taller de fotos d’Osonament, finalistes a la Mostra Fotogràfica 2022

Dues fotografies que s’han fet en el marc del taller de fotografia d’Osonament han estat seleccionades per ser exposades a la Mostra Fotogràfica 2002 que organitza el Grup CHM Salut Mental, que aquest any va dedicada als  reflexos. Les fotografies finalistes han estat les realitzades per Ricard Ocaña, i porten per títol En el punt de mira (imatge que il·lustra la notícia) i Paradigmes de la vida 1.1. L’acte de lliurament dels premis i presentació de la Mostra s’ha realitzat aquest matí al Centre Cívic Pere Quart de Barcelona. L’exposició consta de les 24 fotos seleccionades de les 75 que es van presentar i es pot visitar fins el 30 de desembre. Posteriorment, la voluntat del Grup CHM Salut Mental és que sigui itinerant al llarg del 2023.

La voluntat de la Mostra Fotogràfica és promoure l’empoderament, la proactivitat i la recuperació de rols de les persones que presenten un diagnòstic en salut mental, tot posant en valor les obres fotogràfiques participants en aquesta mostra.

Fotografia Paradigmes de la vida 1.1

El taller de fotografia és impartit per la fotògrafa Mireia Bové i es realitza cada setmana des del mes d’octubre. Els participants aprenen aquesta disciplina tant a través de classes més teòriques com pràctiques.

Des d’Osonament volem felicitar a en Ricard i a tot el grup de fotografia!

Alguns dels participants del taller. En Ricard Ocaña, que ha realitzat les imatges premiades, ajupit, al centre.