El programa de dietètica i nutrició afavoreix a 82 persones usuàries d’Osonament

En el marc del projecte de doctorat industrial en nutrició d’Osonament, el passat mes d’abril es va iniciar “ Dietment”, un programa adreçat a les persones amb trastorn mental vinculades a l’entitat, amb l’objectiu de promocionar l’alimentació saludable. El programa tindrà una durada de 4 mesos. Al llarg d’aquest període, es realitzaran diverses activitats setmanals tant a les instal·lacions d’Osonament com a les de la UVic-UCC.

En el programa hi participen 82 persones i s’espera que puguin conèixer els aspectes bàsics d’una alimentació saludable per tal de poder adequar la seva alimentació, millorar l’estat nutricional així com també la qualitat de vida i el benestar.

Les darreres setmanes,  en el marc d’aquest programa, s’han realitzat diferents tallers per a conèixer les racions de consum, la planificació de menús, entre d’altres. A banda dels tallers es fan xerrades mensuals adreçades a un públic més extens.

Aquest programa el desenvolupa Mireia Vilamala, doctorand industrial en dietètica i nutrició vinculada al Grup de Recerca Methodology, Methods, Models and Health and Social Outcomes (M3O) de la UVic-UCC, la qual es va incorporar a Osonament el 2018.

dav

dav

Comparteix aquesta publicació: