Dones d’Osonament, dones que fan història

Amb motiu del Dia de les Dones (8 de març), el grup de dones d’Osonament s’ha posat a la pell de dotze dones que han fet història amb l’objectiu de divulgar les seves aportacions i generar referents femenins.

Cada una d’elles s’ha caracteritzat i ha estat fotografiada per ser plasmada al calendari, en el qual hi trobarem personatges femenins tan rellevants com Anna Frank, Frida Kahlo, Marilyn Monroe, Marie Curie, Katherine G. Johnson, Angela Davis, Vivienne Westwood, Cleopatra, Anna Bolena, Janis Joplin, Benazir Bhutto i Virginia Woolf   

A més de l’objectiu de conèixer de més a prop aquestes dones que han fet història, l’activitat també tenia per objectiu de treballar l’autoestima i l’autoimatge de les participants.

Us convidem a mirar atentament les pàgines d’aquest calendari, a conèixer de més a prop aquestes dotze dones referents, però també a les set dones d’Osonament que les han caracteritzat amb il·lusió, respecte i estima, i que també estan fent història. Marina Sol, Soraya, Rosa, Jèssica, Rosa, Memi i Mireia: Moltes gràcies!

Aquesta activitat s’inclou en la programació de l’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere i LGTBI+ de Vic-Osona, de l’Ajuntament de Vic.