Dissabte 21 d’octubre: Festa de clausura de Parelles Artístiques!

El Portal de la Rambla de Vic acollirà aquest dissabte 21 d’octubre, de 10 a 14h, la festa de clausura de l’onzena edició de Parelles Artístiques d’Osona, oberta als públics de totes les edats.

L’organització s’ha realitzat en col·laboració amb les botigues del Portal de la Rambla associades a Vic Comerç, entitat que s’ha sumat a participar en la promoció de la salut mental a través de diferents accions.

La població que s’acosti al Portal de La Rambla podrà gaudir d’una xocolatada, de música en directe i d’un taller organitzat pels Sagals d’Osona. També podran participar en la creació d’un gran mural que embellirà l’espai amb l’objectiu de sumar art i benestar. Durant la festa, es podran contemplar els missatges elaborats per persones amb problemes de salut mental que durant el mes d’octubre es troben als aparadors de les 330 botigues associades a Vic Comerç.

Parelles Artístiques és un projecte d’Osonament, que rep el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i de Grup BBVA.

La iniciativa consisteix en afavorir un espai de creació d’obres artístiques per part de parelles formades per un artista professional i un d’amateur, usuari de la xarxa de salut mental.

En aquesta edició s’han creat 14 obres a Osona, que actualment es troben exposades en els comerços del Portal de la Rambla. Vic Comerç n’ha adquirit 3 i les sortejarà aquest mes d’octubre a través de la Targeta Urbana.

 

 

Comparteix aquesta publicació: