Conveni amb el Club Bàsquet Torelló per fomentar el benestar de les persones ateses a través del basquetbol

El Club Bàsquet Torelló i Osonament han signat un conveni de col·laboració per afavorir la participació de les persones ateses en un taller d’introducció al basquetbol.

L’objectiu és que les persones usuàries dels serveis d’Osonament puguin realitzar una activitat significativa que millori el seu procés de rehabilitació, l’adquisició d’hàbits saludables, la descoberta de nous interessos i, al mateix temps, l’increment de l’ús de recursos comunitaris.

Així, les persones gaudiran d’aquest esport a les instal·lacions municipals de Torelló, l’activitat serà dirigida per entrenadors del Club Bàsquet Torelló i supervisada per professionals d’Osonament, els quals s’encarregaran de graduar i adaptar l’activitat segons les necessitats del grup. El taller serà d’una hora a la setmana.

La signatura del conveni va tenir lloc aquest dilluns a les instal·lacions del club torellonenc i va comptar amb la participació del regidor d’esports de l’Ajuntament de Torelló, Sr. David Sánchez, de la presidenta del Bàsquet Torelló, Sra. Rosa Saborit, del director tècnic del Club Bàsquet Torelló, Sr. Jordi Sainz, de l’entrenador Pau Molist, de la gerent d’Osonament, Sra. Mercè Generó i de la responsable d’activitat física d’Osonament, Sr. Mariona Caro.