Club de lectura comarcal per la salut mental amb “Les millors vacances de la meva vida”

Una de les activitats ja clàssiques que es fan a les Biblioteques d’Osona per commemorar el Dia mundial de la Salut Mental (10 octubre) és el Club de lectura comarcal per Salut mental. Es tracta d’una trobada amb els diferents clubs de lectura de les biblioteques d’Osona on es parla d’un llibre que tracta algun dels diversos aspectes relacionats amb la salut mental.

Aquest 2020, l’activitat es farà de forma telemàtica i el llibre que es comentarà és “Les millors vacances de la meva vida”, de Neus Canyelles. Es realitzarà el proper dijous 10 de desembre a les 19.30h. Moderarà la sessió Rosa Rubio, d’Activament Osona, i Josep Manel Santos, psicòleg del CHV i Osonament. Es tracta de l’últim acte de la programació d’activitats que s’han fet a Osona per commemorar el dia mundial de la salut mental.

Les inscripcions s’han de fer a les respectives biblioteques i bibliobusos d’Osona. És un acte obert a tota la ciutadania.

Durant tots aquests anys s’han tractat aspectes tan diversos com: els trastorns alimentaris, l’autisme, l’assetjament escolar i les addiccions, entre altres.

Us deixem la relació de llibres que s’han comentat els darrers anys:

Club de lectura de Salut mental amb les Biblioteques d’Osona | Biblioteca Joan Triadú (bibliotecadevic.com)

Comparteix aquesta publicació: