Arrenca la 16a edició de Parelles Artístiques

Aquests dies s’estan formant noves parelles artístiques que crearan obres per la 16a edició. Algunes ja s’han presentat i ja estan treballant. Altres s’acaben de conèixer i estan rumiant quin tipus de peça faran. També n’hi ha que encara no s’han conegut, però ho faran aviat. Aquesta és una de les fases del projecte que no es veu, però que és clau: quan la parella comença a iniciar el vincle que els conduirà a una experiència única de crear conjuntament una obra, de compartir idees, emocions, pensaments, creativitat…

No totes les entitats de salut mental que formen part de la xarxa de Parelles Artístiques han confirmat encara la seva participació en aquesta nova edició. De moment, ho han fet CFP MaresmeClub Social La Muralla (Tarragonès), Grup CHM Salut Mental (Barcelonès), Osonament (Osona), Berguedà (encara no s’ha confirmat quina entitat de les que hi participen normalment), Associació El Far de la Garriga i Associació Daruma de Granollers. A aquestes entitats del Vallès Oriental, aquest any s’hi suma El Club Social La Llum de Mollet del Vallès, que participa al programa per primera vegada.

La fase de creació d’acaba a finals de març i, a partir del juny, començarà el cicle d’exposicions. Cada entitat pot organitzar exposicions exclusivament amb les obres de les seves parelles o amb obres d’altres entitats. Al final del recorregut, s’organitza una exposició amb la totalitat de les obres.

En Quim i en Naru Mort formen parella artística a Osona. Estan fent un grafit a Vic: una serp de colors molt vius en un fons negre. Tenen l’obra bastant avançada. Abans de començar a pintar la paret, van fer algunes sessions per trobar els colors que volien plasmar.

L’Ester i en Miquel també estan avançant la seva obra al taller de l’Isa Basset, l’artterapeuta que coordina la part artística del projecte. Estan fent una pintura acrílica amb tons més pastel.

Les parelles vinculades al CFP Alterarte també estan començant a crear. a La Imatge, la parella formada per Pol Peiró i Laia Tor.

Comparteix aquesta publicació: