Areté incorpora bicicletes i tricicles elèctrics al Servei de Repartiment de publicitat i bustiada

Endesa va lliurar el passat 25 de gener dues bicicletes i quatre tricicles elèctrics a Osonament per contribuir i fomentar la gestió ambiental respectuosa amb l’hàbitat. Així, a partir d’ara l’entitat utilitzarà aquests vehicles –mitjançant la seva empresa d’economia social, Areté– per fer el servei de repartiment de material publicitari a la comarca.

Les bicicletes i els tricicles elèctrics els conduiran professionals que treballen repartint publicitat i col·locant cartells, així com fent bustiada. En concret, l’any passat van ser una seixantena les empreses, entitats i associacions de la comarca que van fer confiança amb Osonament per encarregar-los aquest servei. Fins ara, el repartiment es feia mitjançant furgonetes i a peu, depenent de la zona o municipi a repartir. Amb aquests nous vehicles, Osonament fa un pas més en les seves accions de RSE (Responsabilitat Social Empresarial) tot impulsant un repartiment més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

L’acte d’entrega va comptar amb l’assistència la directora general d’Endesa a Catalunya, Isabel Buesa, el director de Distribució d’Endesa a la Catalunya Central, Francesc Vizcaíno, el president d’Areté, Joan Carles Rodríguez i la gerent d’Osonament, Mercè Generó, així com de professionals del servei de repartiment, els quals han començat a familiaritzar-se amb els vehicles, que compten amb assistència al pedaleig mitjançant un motor elèctric de 250 W i una autonomia de 50 a 70 quilòmetres (en funció del perfil d’ús), el què representa un consum estimat de 10 cèntims d’euros als 100 quilòmetres.

A més, les bicicletes i tricicles s’han equipat amb cistelles de gran capacitat (de fins a 50 litres) per a poder carregar el material publicitari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA