ARETÉ i ADFOCET s’uneixen per oferir un nou servei de missatgeria a les empreses d’Osona

Areté i ADFO han unit els seus recursos i experiència en gestió de valises corporatives, logística i repartiments, per posar en en funcionament un nou servei de missatgeria regular a les empreses de la comarca d’Osona.

D’aquesta manera ajuden a promoure la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental o discapacitat física, en un moment en que l’ocupació de les persones més vulnerables està més afectat per la crisi de la Covid-19.

Ambdues entitats disposen de recursos materials, vehicles i bicicletes per desenvolupar aquest servei a mida perquè les empreses puguin realitzar tràmits, gestions i repartiments tant en trajectes urbans com interurbans.

La iniciativa ajuda a augmentar la productivitat de les empreses realitzant els seus tràmits i gestions de fora l’oficina; acosten els diferents centre de treball i els clients i proveïdors portant documentació, productes, …d’un centre de treball a un altre; ofereixen seguretat ja que el seu personal va protegit, reduint els desplaçaments dels treballadors de les empreses; i creen oportunitats laborals per les persones amb discapacitat física o malaltia mental.

El servei iniciat per ARETRÉ I ADFO està adaptat tant per treballar en el sector de la restauració i el comerç, com en el sector industrial. Així mateix, es preveu que puguin contractar els seu serveis amb agrupacions de petits negocis i comerços.

Comparteix aquesta publicació: