Areté gestiona la cafeteria del Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu

Des d’aquesta setmana, Areté ens ocupem de la cafeteria del casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu, un equipament que depèn de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. La gestió de la cafeteria per part de la nostra fundació té per objectiu fomentar la integració sociolaboral i ens ha permès contractar a dues persones.

A la cafeteria hi servim entrepans freds i calents, pastisseria, aperitius…El Casal Cívic està ubicat a l’Avinguda Puigmal, 137-139 i els horaris d’obertura són de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h.

Els casals cívics i comunitaris i ofereixen un seguit de recursos per reforçar projectes que permeten millorar la qualitat de vida de la comunitat, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

Són espais públics oberts a tothom —infants, joves, gent gran i entitats—, amb una oferta diversa d’activitats on podeu participar, descobrir noves aficions, ampliar coneixements i col·laborar juntament amb altres persones d’aquest projecte comunitari.