Emocionant reestrena de “Jo bé, i tu?” al Teatre Cirvianum de Torelló

Ahir, els protagonistes de l’Obra JO BÉ, I TU? van brillar en la posada en escena d’aquesta obra al Teatre Cirvianum de Torelló, sota la batuta del director, Arnau Tordera. El públic es va emocionar després d’una hora i quart d’un espectacle que tenia un missatge molt clar: Només lliures i ajudant-nos els uns als altres, podrem estar bé.

El guió de l’obra és una adaptació lliure de la novel·la de ciència ficció d’Aldous Huxley Un món feliç (1932), que fa reflexionar el públic sobre la societat, el control de l’estat, les llibertats individuals… El concepte artístic trasllada a escena un món mecanitzat, determinat i deshumanitzat que augura un futur desolador i interpel·la l’espectador perquè estableixi connexions entre la societat exposada i la nostra.

En aquest sentit, és una obra que busca remoure consciències i oferir una experiència intensa. Un espectacle escènic de qualitat que no es consumeix de forma passiva, sinó que implica directament a l’audiència.

En la societat futurista controlada per l’Estat Mundial, les persones existeixen per servir a la comunitat i treballar, mantenint així l’economia sòlida i estable. Però la felicitat controlada i superficial que imposa aquest estat es comença a esquerdar quan un dels intèrprets veu la llum i es revela. Poc a poc, la resta s’hi va sumant i després d’unes escenes de tensió on els protagonistes s’acaben deslliurant de les cadenes que arrosseguen, l’obra acaba amb la interpretació d’una cançó escrita pels mateixos intèrprets, que ahir, agafats de les mans, van ballar i brillar com les estrelles.

“És batec a batec que neix l’amor, agafats de les mans, ballen les estrelles, flor de vida, tot és res i res és tot, l’amor dansa, com petons en les parelles”

Moltes felicitats a tots ells: Caridad Sanchez, Ivette Griera, Àngel Cecília, Sandra López, Fa Ruiz, Quim Grané, Gustavo Grünig, Andreu Gallart Sergi Oliva, Jaume Cases, Ramon Masramon, Esteve Ybáñez, Tània Pedrosa, Àngel Fontanet, Raquel Beltran.

Comparteix aquesta publicació: