Un estiu ple d’activitats per les persones usuàries d’Osonament

Les persones usuàries d’Osonament, tant del centre de Vic com de la llar residència de Manlleu, han passat un mes d’agost ple d’activitats lúdiques i culturals de tota mena.

A Osonament, els dilluns s’ha treballat la rehabilitació cognitiva, els dimarts hi ha hagut cinefòrum, els dimecres sortida a la piscina a les instal·lacions del Club Patí Vic i els dijous, activitats artístiques. Hi han participat una quinzena de persones setmanalment.

Cada setmana s’ha tancat amb una sortida de divendres diferent. A les imatges, per exemple, podeu veure la sortida amb caiac al Pantà de Sau i la visita a la Colònia Rusiñol de Manlleu. També es va realitzar el 5 d’agost, una excursió a la riera de Sant Privat d’en Bas.

Per la seva banda, les persones usuàries de la llar residència de Manlleu han participat en activitats tan diverses com: caminades i sortides al mercat, jocs de taula, sortides al vespre per anar a prendre un gelat, cinema a la fresca, cantades d’havaneres i tallers diversos com estiraments, ungles, manualitats o taichi entre d’altres. Tots els dissabtes i diumenges també s’han fet sortides.