Acollim el Grup de Treball de Salut Mental i Activitat Física del Pacte Nacional de SM

Osonament va acollir el passat 31 d’abril el Grup de Treball Salut Mental, Activitat Física i Esports del Pacte Nacional de Salut Mental de la Generalitat de Catalunya, que té per objectiu crear un model que formi part de l’estratègia nacional de Salut Mental, en relació a l’activitat física aplicada a la recuperació de les persones amb problemes de salut mental i addiccions.

La trobada ens va permetre explicar de primera mà com hem introduït des del 2016 dues especialistes de CAFE als equips de salut mental, les quals han implementat programes específics d’activitat física de qualitat per millorar el benestar de les persones que atenem.

Aquestes professionals, han donat qualitat a pràctiques que ja es feien anteriorment per personal no expert, fet que ha permès millorar l’adherència, participació i assistència a les activitats.

A la reunió de treball hi van participat representants de l l’Hospital Universitari de Vic, de la UVic-UCC i dels organismes que formen part del Grup de Treball Salut Mental i Activitat Física i Esports (L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya i ESPORTCAT).