TOP 2 POSITION

Tel. 93 889 50 59 / C/e: osonament@osonament.cat

social

Voluntariat

Des d’Osonament creiem en la importància de la tasca voluntària que pot realizar qualsevol persona que tingui un interés i una sensibilització cap allò que vol fer, i el beneficis personals que aporta realitzar-ho. És per això que promocionem i volem donar-hi valor a aquest rol, tant a persones que estan interessades en col.laborar amb la nostra entitat, com afavorint que les persones que atenem puguin tenir un rol actiu de voluntari en la comunitat.

Entenem com a tasca voluntària aquella activitat que es realitza de manera desinteressada i altruista per part d’una  persona  que pugui i vulgui compartir el seu temps i la seva dedicació de forma responsable, i amb la finalitat d’aportar uns beneficis a la persona receptora i a l’entitat, col·laborant en la tasca professional d’atenció a les persones, i  organitzada  amb el suport  de professionals o persones responsables.

A nivell genèric, a Osonament, acollim les següents tasques del voluntariat:

– Suport en la realització d’activitats socioeducatives i/o tallers grupals dels  diferents serveis o projectes de l’Entitat

– Suport per a la realització d’Activitats de la Vida Diària a nivell individual de les persones ateses.

– Suport a tasques administratives,  tècniques i de gestió dels recursos i de l’Entitat

– Altres tasques que es puguin determinar…

Si ets una persona amb una sensibilitat cap aquest col.lectiu i tens ganes de compartir el teu temps, experiència i vàlua, ens agradarà que siguis un voluntari de la nostra entitat.

Si  estas interessat has d’omplir la següent formulari de sol.licitud, un cop el rebem, ens posarem en contacte amb tu per conèixe-ns personalment.

Consulteu les activitats que podeu realitzar i empleneu el formulari

Benvingut futur voluntari!

Amb el suport de:

Comparteix aquesta publicació:

top 3 position
Carrer Josep Maria Selva, 2, Vic. Tel. 93 889 50 59 / C/e osonament@osonament.cat