Taller de cuina al Servei d’Atenció a la Llar per treballar una alimentació sana i equilibrada

 

El Servei d’Atenció a la Llar ha iniciat aquest mes de febrer en el marc del programa d’Hàbits Saludables el primer taller de cuina per treballar una alimentació sana i equilibrada i l’elaboració  i planificació de menús.

Aquesta activitat grupal, que també es realitza individualment en els domicilis particulars de les persones del servei, pretén afavorir una alimentació saludable i capacitar les persones en aquest àmbit, així com fomentar les relacions, impulsar el treball en equip, reforçar hàbits saludables i oferir diferents alternatives per l’elaboració dels àpats. Per realitzar el taller es compta amb l’assessorament d’una professional en dietètica i nutrició. També es disposa d’un pressupost comú, tot i que hi ha hortalisses que es cullen directament dels horts d’Osonament abans de ser cuinades. Per escollir el menú, es fa una pluja d’idees perquè tothom hi pugui participar. Properament, obrirem un blog on anirem publicant les receptes que es vagin elaborant.

El Servei d’Atenció a la Llar està adreçat  a potenciar projectes de vida autònoma de les persones que viuen a la seva llar.

 

 

.