Presentem el programa Respir a persones ateses i familiars

Osonament va acollir dissabte la presentació de les activitats del Programa Respir 2019, que tenen el suport de la Diputació de Barcelona. Es van explicar les diferents sortides, entre les quals hi hauran visites a Montserrat, al Castell de Figueres o a les Mines de sal de Cardona; activitats puntuals com dansa integrativa o una sessió de “land art” i dues escapades de vacances: del 26 al 29 de juny a Andorra i del 4 al 6 de setembre a Pals.

A banda de la presentació del programa, els assistents van poder veure la coreografia de dansa de la parella artística formada per Iris Clos i Laura Marsal i, posteriorment, es va pintar un mural conjunt. Aquest mural encara no està acabat, però quan es finlitzi, es tallarà en petits trossets que es convertiran en punts de llibre per Sant Jordi.

També es va inaugurar l’exposició del BioArtCafè, que inclou els quadres que han fet diferents integrants del taller de pintura d’Osonament: Carme Cobo, Irene Sitjas, Maria, Lurdes C., Tino, Dèlia Asenjo, Maria Hernández i Eduard Simov. L’exposició romandrà en aquest espai fins el 3 de febrer. L’acte va acabar amb un pica-pica.