Osonament organitza el “Biciclyrepair” i el “3×3 Bàsquet” per “Les tardes d’estiu al carrer”

Osonament és una de les múltiples entitats participants en l’organització del programa “Les tardes d’estiu al carrer”, un projecte socioeducatiu que impulsa activitats gratuïtes, lúdiques i esportives, adreçades a infants, joves i famílies durant les vacances d’estiu a la ciutat de Vic. Una de les activitats impulsades per Osonament és el “Biciclyrepair”, que es farà el proper dijous 12 de juliol a la Rambla Josep Tarradellas, de 17.30h a 19.30h. Els joves majors de 12 anys que vulguin arreglar, pintar o decorar de nou la seva bicicleta, poden adreçar-se en aquest punt. En aquest taller hi participaran persones usuàries i professionals del taller de reparació de bicicletes que es fa a la pròpia entitat.

Osonament també ha organitzat el “3×3 Bàsquet Adults”, per a majors de 18 anys. Aquesta activitat es farà el dijous 19 de juliol de 18h a 20h (inscripcions a partir de les 17h) a la Pista del Parc de l’Era d’en Sellés. Les persones que hi vulguin participar poden presentar-se soles o en equips de 3 a 5 jugadors. L’activitat també comptarà amb un sorteig de pilotes de bàsquet. En aquesta activitat hi participaran professionals i persones participants al programa d’activitat física que es fa a la pròpia entitat.

El programa “Les tardes d’estiu al carrer” parteix del treball entre diferents entitats, professionals i administració local, que té per objectiu fomentar l’esport, els valors saludables i de convivència a les places, pistes i parcs de tota la ciutat.