Reconeixement a la doctorand industrial d’Osonament i UVic-UCC, Anna Guàrdia

 

 

Osonament va ser present ahir a l’acte de reconeixement de Doctorats Industrials, organitzat pel Departament d’Empresa i Coneixement al Petit Palau de Barcelona.  El reconeixement va ser per la doctoranda Anna Guàrdia, del Grup GRAEF (Grup de Recerca en Esport i Activitat Física) de la UVic-UCC, que està desenvolupant a Osonament el projecte de recerca  “Trastorns mentals severs, cronicitat i patró sedentari: Estudi d’usabilitat i efectivitat del programa “Seu menys, mou-te més”. Van acompanyar a l’Anna Guàrdia, la directora de tesi, Anna Puig i la gerent d’Osonament, Mercè Generó.

Osonament, amb l’objectiu d’impulsar projectes de recerca, desenvolupament i innovació, també té en el seu equip de professionals una doctoranda industrial que desenvolupa el projecte de millora de la qualitat de vida de les persones ateses mitjançant la intervenció en els seus hàbits d’alimentació.

El Pla de Doctorats Industrials del Departament d’Empresa i Coneixement promou l’establiment de ponts de col·laboració entre el món acadèmic i el món socioeconòmic amb la finalitat de millorar la competitivitat i la innovació del país, a partir de projectes de col·laboració publico-privada que permetin la generació i la transferència de coneixement i la formació de talent.

 

Enllaç al vídeo on l’Anna Guàrdia explica com es converteix en doctoranda per un projecte entre Osonament i la UVic-UCC: