Mercè Generó, candidata als Premis Osonencs d’El 9 NOU

Coincidint amb el seu 40è aniversari, EL 9 NOU ha convocat els Premis Osonencs, que distingirà noms propis de la comarca, entre els quals hi ha el de la Mercè Generó, a la categoria de entitats socials, com a gerent d’Osonament.

Els lectors poden fer les seves votacions per diferents categories (societat, esports, cultura i entitats socials) a EL9NOU.CAT o omplint la butlleta que sortirà publicada cada dilluns i cada divendres al diari de paper

És la primera vegada en què també es podrà votar per internet, a la web especial que s’ha preparat a EL9NOU.CAT. Hi pot votar tothom: siguin subscriptors o no. Només cal estar registrat a l’apartat d’el9club.

En motiu de l’aniversari, els osonencs guardonats són molts més del que és habitual. En total són 32 repartits en les quatre categories i cada persona en pot votar tres de cada categoria. A més a més però, se’n poden afegir d’altres si algú creu que en falta algun de rellevant. En el cas de les votacions per internet només es pot votar un cop. En el cas de la butlleta del diari en paper, es pot votar totes les vegades que es vulgui.

La votació durarà fins el 25 de maig. La gala d’entrega dels premis serà el divendres 8 de juny a Sant Hipòlit.