Els residents de la Llar de Manlleu representen un conte als infants de les escoles bressol municipals

El passat divendres 18 de maig es va realitzar per quart any consecutiu una jornada d’educació en la diversitat entre les escoles bressol Colors i Els Picarols, l’escola La Salle de Manlleu i la Llar Residencia (Osonament). La festa es va fer a les instal·lacions de la Llar i va comptar amb la presència de la regidora de l’Ajuntament del municipi, Carme Trillas. Els residents van preparar i representar el conte de El Patufet per als infants, amb el suport dels alumnes de 4art d’ESO de l’Escola La Salle que estan realitzant el servei comunitari i que acudeixen cada setmana a fer voluntariat a la llar i a les escoles bressol. A més del conte, es van fer jocs de màgia, cançons i altres jocs infantils.

La jornada té per objectiu afavorir la participació comunitària de les persones amb problemes de salut mental a través de diverses accions de voluntariat adreçades a llars d’infants, alhora que permet treballar amb els infants valors com el respecte i l’acceptació de la diferència.

La valoració és molt positiva per part de totes les parts implicades (residents, alumnes, professorat, professionals…) i ja hi ha l’acord per repetir l’experiència l’any que ve.