El BioArtCafè acull la primera exposició artística de Toni Lopez F

 

El BioArtCafè d’Osonament ja acull la primera exposició de pintures, que es podrà veure en aquest espai fins el 2 de setembre. La mostra, que porta per títol “Retrats i entorn” és de Toni Lopez F i es va inaugurar aquest dimecres a les 12h. L’autor va explicar davant el públic que va assistir a la presentació que les diferents obres “tenen molt a veure amb el subconscient, els somnis, els contes de fades…”.

Des del públic li van demanar perquè els seus personatges tenien els ulls tan grans i ell va respondre “perquè són la part més important d’una persona i m’agrada recrear-m’hi”. Lopez també explicava que es dedica a pintar “des de sempre” i que si ens fixem amb la seva trajectòria “es pot veure que estic en diferents ondes segons l’època en què estan pintades”. També va apuntar que els seus personatges són inventats i que una de les seves influències és el director de cinema Tim Burton.

La presentació va anar a càrrec de la gerent d’Osonament, Mercè Generó, la qual va explicar que l’espai BioArtCafè s’inaugurarà el mes d’octubre de cara al públic i que, a banda de l’espai de cafeteria, que oferirà productes ecològics, de qualitat i de proximitat, es potenciarà aquesta vessant més artística. Així, cada mes hi haurà una exposició d’artistes vinculats a Osonament i puntualment, també hi haurà altres activitatscom presentacions de llibres o lectures de poemes.

Qui estigui interessat en una obra de Toni Lopez pot contactar directament amb l’artista a través del correu tonilopezf@hotmail.com.