Bon inici d’Osonament a la lliga de futbol sala amb “més compromís i consciència d’equip”

El passat mes d’octubre es va iniciar la XXII Lliga de futbol sala de centres de dia i serveis de rehabilitació comunitària de salut mental de la província de Barcelona. Osonament (amb 14 persones vinculades) és el tercer cop que hi participa. Segons els coordinadors, “els jugadors mostren cada any més compromís i consciència d’equip”. Aquesta lliga ha començat amb resultats més positius per Osonament que les anteriors. De moment,  han jugat cinc partits, tres dels quals s’han acabat amb victòria, hi ha hagut un empat i una derrota.

Els altres equips que hi participen són: AREP, Martinenc Pi Molist, 3TNum, Terrassa, Manresa, Cerdanyola, Cornellà, Fundació la Grama i Sant Boi.

Cal destacar que no és una lliga centrada en la competitivitat, sinó que l’objectiu principal és treballar amb les persones els valors i beneficis implícits en la pràctica esportiva. També busca potenciar la inclusió comunitària, tot generant oportunitats perquè entrin en contacte i interaccionin amb l’entorn que els envolta.

Comparteix aquesta publicació: