TOP 2 POSITION

Tel. 93 889 50 59 / C/e: osonament@osonament.cat

social

SERVEIS A PERSONES

MODEL INTEGRAL D’ATENCIÓ COMUNITÀRIA

Amb  la posada en funcionament del nou edifici, consolidem el model d’atenció integral comunitària. Atenem sota un mateix sostre tant les addiccions com la salut mental i ho fem des de tres àmbits (social, sanitari i laboral) seguint el Pla Integral d’atenció a les persones amb trastorns mentals i addiccions de la Generalitat de Catalunya.

Potenciem l’atenció centrada en la persona, contemplant-la com a agent actiu del propi canvi. El nostre treball es basa en un model d’atenció per processos compartit amb altres agents socials i sanitaris implicats en el territori.

La persona és atesa en la seva globalitat, evitant que hagi d’anar peregrinant per diferents serveis i professionals  A més, per la ubicació estratègica del nou equipament, potenciem el continnum assistencial amb l’atenció sanitària a la salut mental realitzada al Consorci Hospitalari de Vic (CHV).

Osonament i el CHV són les dues úniques entitats proveïdores de serveis de salut mental i addiccions  a la comarca d’Osona. Osonament en la vessant comunitària i el CHV en la vessant assistencial.

 

rehabilitaciocomunitarialaboralhabitatge

logopediarespir

 

top 3 position
Carrer Josep Maria Selva, 2, Vic. Tel. 93 889 50 59 / C/e osonament@osonament.cat